2011. november 24., csütörtök

Folyékony mosogatószer koncentrátum - Jelenlegi ára: 2 900 Ft


Ez a rendkívül koncentrált, friss citrusillatú folyékony mosogatószer aloe verát, alpha-hydroxy-savat (AHA-sav) és shiso-növény természetes kivonatát tartalmazza, hogy megóvja a kezet a mosogatás káros hatásaitól. Már néhány csepp olyan bőséges buborékképződést eredményez, hogy az edények ragyogóak és tökéletesen tiszták lesznek tőle.
Biztonsággal használható étkészletek, poharak, főzőedények és serpenyők, evőeszközök, valamint ólomkristály, ezüst és porcelán tisztításához is.
Ha tálban vagy mosogatókagylóban mosogat, adagoljon 3 ml DISH DROPS™ Folyékony mosogatószer koncentrátumot, és töltse fel 5 liter meleg vízzel. A mosogatást követően az edényeket öblítse el.
A gazdaságos alkalmazáshoz keverjen össze 1 rész DISH DROPS Folyékony mosogatószert 3 rész vízzel egy AMWAY™ Adagolóflakonban, rázza össze, majd tegyen kis mennyiséget egy szivacsra.
A szivacsok és mosogatókendők éllettartamának meghosszabbítása érdekében előbb alaposan öblítse le azokat meleg vízzel. Pumpáljon két adagot a flakonból a szivacsra vagy kendőre, szorítsa össze, hogy a folyadékot egyenletesen szétoszlassa, majd tegye félre a következő használatig.
Nekem egy egy literes mosogató kb. 4-5 hónapig elég.  
Az ár az adagoló flakont  is tartalmazza, ill. meg foglak kérdezni hogy melyik adagolót szeretnéd. Ez attól függ  hogy folyó vízben mosogatsz vagy felengeded a mosogatott és úgy.
Ha bármilyen kérdésed van írj szívesen válaszolok. Nézd meg a többi termékem is.



Jelenlegi ára: 2 900 Ft

Az aukció vége: 2011-11-28 13:43
. Folyékony mosogatószer koncentrátum - Jelenlegi ára: 2 900 Ft