2011. december 22., csütörtök

Thackeray, William : A Newcome család 4. - Jelenlegi ára: 2 080 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A Newcome család 4. A könyv listaára: 2539 Ft. Leírás:
Thackeray 1853-ban fogott hozzá utolsó előtti nagy regényéhez, a szokásos folytatásos formában. Mire 1855-ben könyv alakban is megjelent, már legkedveltebb művei közé számított, népszerűsége azonban a századfordulóig egyre csökkent, magyar fordítására is csak 1974-ben jelent meg először, a szerző gyűjteményes életműkiadásában. Most ez az eredetileg két kötetben megjelent - kiadás (Budapest, M. Helikon, 1974) lát újra napvilágot, ezúttal négy kötetben. A családregény hőse Clive Newcome, rokonszenves fiatalember, aki halálosan beleszeret unokahúgába, Ethel Newcome-ba, a dúsgazdag bankárlányba. Ethelnek azonban nagyanyja, Lady Kew, a cinikus nagyvilági dáma s más rokonai különb férjet szánnak el is jegyzi magát két lorddal egymás után, de a frigyekből nem lesz semmi. A kétségbeesett Clive-val elvétetik az üresfejű kis Rosey Mackensie-t, egy lehetetlen özvegyasszony lányát. A házasság katasztrofális, különösen azután, hogy Newcome ezredes, a derék öreg gentleman, Clive apjai, elveszíti a vagyonát. Az öreg Newcome nászasszonyának házsártoskodása előle szegényházba menekül, ott is hal meg, de meghal az üresfejű Rosie is, s végül azt író csak sejteti, hogy Clive és Ethel mégis egymásra fognak találni. A széles alapozású, lassan hömpölygő cselekményű regényben sok az önéletrajzi elem (az író elbeszélőül is Pendennist, korábbi önéletrajzi ihletésű regényének hősét teszi meg). Thackeray széles társadalmi körképet fest a mellékalakok óriási galériájával, késői műveinek csapongó-csevegő stílusában. A nem túl tartós kivitelű új kiadás beszerzése az állomány figyelembevételével javasolt. ISBN: 978-963-329-404-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 080 Ft

Az aukció vége: 2011-12-20 16:41
. Thackeray, William : A Newcome család 4. - Jelenlegi ára: 2 080 Ft